Slider

 • Bonaire Employment
  &
  Cleaning Services
  Quality at Work
 • Creatief Team
  We Zijn Een Creatief Team En Houden Van Wat We Doen
 • Professioneel Eind Resultaat
  Met Oog Voor Details
 • Met Trots Presenteren Wij Ons Fantastische Werkteam
  Welkom Op Ons Kantoor

 

 

BECS Team

 

BECS Office Team

BECS - Schoonmaakbedrijf Bonaire Employment and Cleaning Services B.V.

 

Ons aanvankelijk kleinschalige schoonmaakbedrijf kon, met de inzet van punctueel en vakbekwaam personeel, in betrekkelijk korte tijd uitgroeien tot ‘Bonaire Employment and Cleaning Services’. Ongeacht omvang of aard van de werkzaamheden: Ieder project wordt even zorgvuldig uitgevoerd. En dat willen we nog heel lang blijven doen. In een schone- en gezonde leefomgeving  voor onze zakelijke en particuliere opdrachtgevers en onze werknemers. Door het gebruik van moderne  apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen voldoen we niet alleen ruimschoots  aan de wettelijke voorschriften. Maar het betekent ook minder geluidsoverlast en ‘schoonmaakluchtjes.’

 

Met het huidige aantal werknemers en de aanwezige vakkennis werd het mogelijk om, naast het incidenteel- of periodiek reinigen van woningen en kantoren, nog een aantal branche gerelateerde specialismen aan ons dienstenpakket toe te voegen.

 

U hebt daardoor het gemak van 1 aanspreekpunt voor een veelheid aan diensten. Zoals het schoonmaken en -houden van restaurant- of hotelkeuken. Behandelen tegen meeldauw en andere schimmels. Ongediertebestrijding. Onderhoud van zwembad en tuin. Renoveren en restaureren van houten- en stenen vloeren. Ook marmer en graniet. En zelfs voor tijdelijk schoonmaakpersoneel of ervaren receptionisten kunt u bij ons aankloppen.

 

Contact
Wij Zijn Experts

Onze werkzaamheden


Reinigen Hotel- en Restaurantkeukens Bonaire

Hoge werkdruk kan ertoe leiden dat de periodieke, intensieve schoonmaak van de werkplekken en apparatuur vooruit wordt geschoven of niet grondig genoeg gebeurt.

Lees meer

Kantoorschoonmaak & Chemisch Schoonhouden van Sanitair

Bij kantoorschoonmaak komen aantal manieren van schoonmaken om de hoek kijken:afnemen van buro's, schoon- en onderhouden van vloeren, chemisch schoonhouden van sanitair, etc.

Lees meer

‘Green Team’ Tuinonderhoud en Ongediertebestrijding Bonaire

Uw tuin zal er enorm van opknappen als ons ‘Green Team’ zich ontfermt over alle opgeschoten wildgroei en uitgelopen struiken. Uw dripsysteem wordt ook nagekeken en schoongemaakt.

Lees meer

 

 


Hogedrukreiniging Buitenmuren, Kozijnen en Daklijsten

Dagelijks blootgesteld aan intense warmte, afgezette zoutdeeltjes uit de zeewind en hoge luchtvochtigheid maakt onderhoud noodzakelijk. Vooral schilderwerk, kozijnen en daklijsten gaan snel achteruit.

Lees meer

Polijsten en Waxen van Houten- of Parketvloer

In nieuwstaat brengen van beschadigde toplaag van uw houten- of parketvloer afgeschuurd en schoongemaakt. Vervolgens krasvast gelakt, of opnieuw in de was gezet en machinaal hoogglanzend opgewreven.

Lees meer

Schimmelbestrijding, BECS Maakt Er Korte Metten Mee.

Heeft u overlast door schimmelvorming of een onaangename muffe atmosfeer? Daar maakt ons team korte metten mee. Voorzien van professionele nevel- en stoomapparatuur wordt de oorzaak grondig aangepakt.

Lees meer

 


Restauratie van Natuurstenen Vloeren, Marmer en Graniet

Natuurstenen vloeren zoals marmer en graniet kunnen beschadigd raken of aangetast door chemicaliën of weersinvloeden.

Lees meer

BECS Verwijdert Achtergebleven Bouwmateriaal en Cementaanslag

Wij kunnen ervoor zorgen dat u direct na de oplevering of verbouwing aan de slag kunt met het inrichten van uw nieuwe aanwinst.

Lees meer

Rookaanslag, Vetvlekken op Meubels en Vloerbedekking?

Uw gordijnen, gestoffeerde meubelen en vloerbedekking kunnen weer jaren mee na een (stoom)behandeling van Bonaire Employment en Cleaning Services.

Lees meer

 

 

BECS
Bonaire Employment and Cleaning Services B.V.

Fully Certified

 

 

Training and Consultancy 2000 Bonaire

 

 

 

ROA Bonaire

 

 

 

Smart Choices Bonaire